Kokeneet isännöitsijät Vantaan seudulla 

Isännöitsijän tehtävä on hoitaa kiinteistö- tai asunto-osakeyhtiön juoksevaa hallintoa yhtiökokouksen ja hallituksen antamien ohjelmien ja määräysten mukaisesti. Käytännössä isännöinti on yhteistyötä hallituksen, osakkaiden, asukkaiden ja palveluntuottajien kanssa. Hyvä isännöitsijä on sellainen, joka takaa hyvät asuin- ja työolosuhteet sekä pitää huolen, että kiinteistön kunnossapitokustannukset pysyvät maltillisina.

Teknistä ja hallinnollista isännöintiä

Hakunilan Huolto Oy on tarjonnut isännöintipalveluita vuodesta 1969 asti. Tällä hetkellä henkilöstöömme kuuluu viisi hallinnollista isännöitsijää. Hakunilan Huolto Oy:n hallitus on päättänyt ulkoistaa teknisen isännöinnin toimen. Teknisen isännöinnin asioita tulee jatkossa  hoitamaan SRT Oy, Suomen Rakennuttajatoimisto Oy, yhteyshenkilönä Ari Tuppurainen puh. 041 527 1963. Teknisen isännöinnin hinnat säilyvät Hakunilan Huollon erillispalveluiden hinnaston mukaisina.

Hakunilan Huolto Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Antti Syrjälä, AIT, JET 1.7.2017 alkaen. 

Valitse kumppaniksi kokenut isännöitsijä 

Ammattitaitoinen isännöitsijä huolehtii, että kiinteistön arvo kehittyy osakkaiden haluamalla tavalla ja taloyhtiön strategian mukaisesti. Hän huolehtii, että tarvittavat päätökset ja linjaukset tehdään ajallaan. Kysy tarjous isännöinnistä!