Hakunilan Huolto Oy on auktorisoitu asumisen ammattilainen Vantaalla

Hakunilan Huolto Oy on pitkien perinteiden yritys, jonka palvelut kattavat isännöinnin, kiinteistöhoidon, siivouksen ja remonttityöt. Näiden avulla luomme asiakkaillemme mahdollisimman viihtyisiä olosuhteita asumiseen ja työntekoon. Lisäksi pyrimme vähentämään kiinteistöjen kunnossapito- ja perusparannuskustannuksia.


Toiminnassamme panostamme laatuun, luotettavuuteen, hyvään tavoitettavuuteen sekä tiiviiseen yhteistyöhön. Lisäksi kehitämme tapojamme jatkuvasti seuraamalla alan kehitystä ja kouluttautumalla.

Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1969

Hakunilan Huolto Oy perustettiin vuonna 1969. Siitä asti olemme palvelleet asiakkaitamme erilaisissa kiinteistöalan töissä Vantaalla ja Helsingissä. Tällä hetkellä vastaamme eri puolilla pääkaupunkiseutua yli 100 isännöinti- ja kiinteistönhoitokohteesta.

Vuonna 1988 saimme Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ry:n myöntämän ISA-auktorisoinnin. Kyseinen tunnustus viestii toimintamme laadusta ja luotettavuudesta sekä siitä, että olemme sitoutuneita parantamaan ja kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Henkilökuntamme koostuu hyvin koulutetuista ja pitkään alalla toimineista ammattilaisista, joille mukavien asuin- ja työolosuhteiden luominen on intohimo. Voit siis olla varma, että taloyhtiösi on hyvissä käsissä kanssamme!

Toimisto avoinna jokaisena arkipäivänä

Toimistomme Vantaan Hakunilassa on avoinna kaikkina arkipäivinä. Toimistohenkilökunnan lisäksi siellä on tavattavissa aina vähintään yksi isännöitsijä. Normaalin työajan jälkeen päivystämme erilaisiin kiinteistöasioihin liittyvissä hätätilanteissa. Yhteystietomme löydät täältä.

Vantaalla ja Helsingissä toimiva Hakunilan Huolto Oy on siis ammattilainen palveluksessasi!